Skal vi være jeres fortrukne samarbejdspartner?

Skal vi sælge jeres biler til markedets bedste pris?

Er du ansvarlig for salget af Jeres leasing biler? Måske arbejder du som advokat, og har brug for en måde at afsætte biler for kunder til højeste provenue uden selv at skulle bruge tid på det? Eller måske noget helt 3., som selvstændig erhvervsdrivende, der skal af med Jeres firmabiler?

Uanset Jeres situation vil vi hos Autodeal.dk gerne være jeres samarbejdspartner, når det handler om at sælge Jeres biler – det er vi nemlig gode til!

Salgspris fra
til
Salær
0
4.999
995
5.000
14.999
1.520
15.000
49.999
1.800
50.000
99.999
2.040
100.000
149.999
2.280
150.000
199.999
2.720
200.000
299.999
2.960
300.000
Højere
3.520

Markedets laveste salær

Som kunde hos Autodeal.dk er I sikret en løsning, hvor I ikke betaler for meget. Vi har nemlig landets laveste salær! Det samme gælder naturligvis for vores "Total Salg". 1.750 DKK. Skulle bilen mod forventning ikke blive solgt, bliver der naturligvis ikke opkrævet salær; det kalder vi for Solgt eller Gratis!

360° Erhvervspartner

Vi sælger ikke bare jeres biler. Vi optimerer jeres forretning. Professionel rådgivning, Bilvurdering, Total Salg og Landsdækkende Bilauktion er alt sammen med til at gøre os til oplagte valg af erhvervspartner, når det kommer til salg af biler.

Skræddersyet løsning

Vi sætter en stor ære i at forstå vores kunders behov, og tilrettelægge vores forretning og processer efter jeres ønske. Vi er fleksible og special tilpasser vores aftaler, hvor der er behov for det. Særligt vores Total Salg er udviklet så det passer til ethvert behov! Se mere om Total Salg nedenfor.

Hvorfor lige os?

  • Hos Autodeal.dk har I mulighed for selv at sælge bilen på vores auktion eller lade os stå for hele processen. Vi kalder det "Standard Salg" & "Total Salg".
  • Ved Standard Salg står I som udgangspunkt selv for alt vedrørende salget på auktion. I har selvfølgelig os som sparringspartner, hvis der måtte være behov for det.
  • Total Salg er den ultimative løsning, hvor vi står for alle aspekter vedrørende salget; Og vi mener alt! Det eneste I skal gøre, er at formidle lidt oplysninger til os omkring bilen, så klarer vi resten.
  • Total Salg er til dem, som vil lette deres forretningsgang og ikke skulle tænke på noget i forbindelse med salget af bilen. Vi kan tilbyde denne service til kun 1.750 kr.
  • Uanset hvilken løsning I vælger, så garanterer vi, at jeres bil vil blive solgt i løbet af en uge – og endda til markedets højeste pris!
  • Vi har Danmarks laveste salær, som starter fra 995 kr. Det samme gør sig gældende for vores Total Salg.
Standard Salg
Total Salg
Jer
Tilmelding af bil
Os
Jer
Besigtigelse af bil
Os
Jer
Beskrivelse & Billeder
Os
Jer
Fastsættelse af mindstepris
Fællesskab
Jer
Dialog efter hammerslag
Os
Jer
Håndtering af betaling
Os

Sådan fungerer "Total Salg"

Kontakt os

Indledningsvis skal vi høre hvad der skal sælges. Her får vi relevante oplysninger, så vi kan igangsætte salgsprocessen. Typisk vil vi her få lidt stamoplysninger på bilen, samt hører hvor bilen holder og hvordan besigtigelse skal foregå.

Besigtigelse af bil

Typisk, så sender vi en mand ud hvor bilen holder og sørger for at besigtige bilen, så den kan ligges på auktion. Her tjekkes for udstyr, skader, der tages billeder mv. Hvis ikke bilen har et sted at holde inden den bliver solgt, kan den indleveres på vores hovedkontor i Silkeborg. Det sørger vi selvfølgelig også for.

Tilmelding

Efter besigtigelse af bilen har vi alle nødvendige oplysninger, og vi kan nu sammen med jer sætte den endelige mindstepris til auktion. Herefter går bilen på auktion og vil typisk være solgt i løbet af 48 timer.

Efter hammerslag

Efter endt hammerslag sørger vi selvfølgelig for alt efterfølgende handel og dialog med køber. Når købet endeligt er godkendt og afsluttet med køber, overfører køber pengene til os, og vi overfører dem efterfølgende til jer. I skal altså ikke gøre andet end at tjekke bankkontoen, når vi melder besked.

Om os

Hvem er vi?

Autodeal.dk er Danmarks innovative onlinebilauktion startet af to unge ildsjæle fra autobranchen og er stiftet ud fra ønsket om at skabe den perfekte handelsplatform. Nedenfor kan du se temaet.

Chris

Stifter

Mads

Stifter

Søren

Partner & IT-ansvarlig

Michael

Kundeservice & Auktion

Kontakt

Har du spørgsmål til vores forretning eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres forretning, så tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder klar til hjælpe dig.

  • +45 50 30 27 27 eller +45 93 93 95 85
  • kontakt@autodeal.dk
  • Priorsvej 42, 8600 Silkeborg

Bliv Erhvervspartner i dag

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest muligt. Ellers er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os per telefon. Vi ser frem til at høre fra dig!Øverst på formularen

UDFYLD FORMULAR
Vi vil herefter tilbyde dig den bedste løsning
for at opnå den højeste markedspris på din bil