Danmarks bilauktion
Vi afholder auktion hver tirsdag og torsdag kl. 10.00. Log ind for at se hvilke biler som ligger på auktion. Har du spørgsmål til biler eller andet du ønsker at vide, så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål.

Om os

Autodeal.dk er en online handelsplatform, hvor professionelle bilforhandlere har adgang til at købe biler direkte fra private kunder via auktion. Hos os undgår I mellemhandler og byttebiler. Vi har således sikret optimale forhold for gode bilhandler, hvor der er penge at tjene!

Hver uge finder du et bredt udvalg af biler på vores auktion, som alle er klar til at blive budt på. Alle annoncer er naturligvis gennemgået af vores personale, så du er sikker på, at du kun byder på biler, som vi hos Autodeal.dk kan stå inde for.

Der afholdes auktion hverdag tirsdag og fredag kl 10:00. Auktioner ligger forskudt med 5 minutter, så at alle auktioner ikke slutter på samme tid.

Hvem er vi?

Autodeal.dk er Danmarks nye onlinebilauktion startet af to unge ildsjæle fra autobranchen og er stiftet ud fra ønsket om at skabe den perfekte handelsplatform. Nedenfor kan du se temaet.

Chris

Stifter

Mads

Stifter

Søren

Partner & IT-ansvarlig

Michael

Kundeservice & Auktion

Hvad kan vi tilbyde jer?

Danmarks skarpeste priser

Hos Autodeal.dk betaler du ikke for dyre abonnementer eller andre ydelser, som du ikke kommer til at bruge. Ved os betaler du udelukkende salær, når du vinder en auktion. Det er altså helt gratis at være kunde og byde på biler.

100% kvalitetsauktioner

ALLE auktioner som ligger på Autodeal.dk er kvalitetstjekket af vores personale og detaljeret beskrevet af kunden, så du er sikret kun at arbejde med bilauktioner af høj kvalitet. Når du handler på Autodeal.dk bruger du din tid optimalt!

Ingen mellemhandler

Hos os køber du direkte fra kunden, hvilket gør at handlerne bliver gode! Hvad end du skal købe en bil direkte til en kunde, eller måske bare købe de biler, som du ved du kan sælge i en fart, så findes de på Autodeal.dk.

Sælg biler gratis

Vi er stolte af at kunne sige, at vi som de eneste i hele Danmark er 100% GRATIS, når I skal sælge jeres engros biler. Intet salær, gebyr eller andet gemt.

Indlevering ved Synshal

Vi har indgået samarbejde med nøje udvalgte synshaller i hele landet, hvor sælger kan indlevere bilen til brugtvognstjek, efter at I har vundet auktionen. Når det uvildige tjek er udført og I har godkendt, at det stemmer overens med beskrivelsen på auktionen, kan I enten hente bilen eller bestille transport igennem vores transportør. Servicen sikre ganske enkelt, at I med ro i sindet kan købe biler fra nær og fjern - uden trælse overraskelser! "Indlevering ved Synshal" er en ekstra service og koster 280kr samt eventuelle leveringsomkostninger.

Safe-pay & Levering

Med safe-pay har vi skabt en 100% sikker platform. I har mulighed for at indbetale pengene til vores konto, hvor de bliver stående og først frigivet, når I har haft mulighed for at godkende den leveret bil. Nemt og sikkert!
Det er ikke alle, som selv vil hente deres biler. Hos Autodeal.dk kan I som forhandlere få bilen leveret til jeres forretning. Vi samarbejder med en landsdækkende professionel transportør, så I nemt kan handle online ved os og få bilen leveret!
Safe-pay & Levering kan benyttes sammen eller hver for sig. I bestemmer!

Priser

Købspris fra
til
Salær
0
4.999
450
5.000
14.999
745
15.000
49.999
1595
50.000
99.999
1695
100.000
149.999
1795
150.000
199.999
1995
200.000
299.999
2195
300.000
Højere
2395
  • Det er 100% gratis at byde
  • Ingen skjulte gebyr eller oprettelse​
  • Ingen salgssalær ved salg af engros biler ​
  • Professionel kundeservice​
  • Altid gratis rådgivning​
  • Byd på biler når det passer dig​
  • Udelukkende kvalitets biler

Kontakt

Har du spørgsmål til vores forretning eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres forretning, så tøv ikke med at kontakte os! Vi sidder klar til hjælpe dig.

  • +45 50 30 27 27
  • kontakt@autodeal.dk
  • Priorsvej 42, 8600 Silkeborg

Bliv forhandler

Udfyld nedenstående formular for at blive kunde hos os. Det er gratis og uforpligtende. Det eneste krav vi stiller til jer er, at I arbejder med biler i en professionel sammenhæng. Vi gennemgår løbende ansøgningerne, så I kan forvente svar i løbet af 24 timer!