Bilauktion - Nemt og sikkert

Hos Autodeal.dk kan du sætte din bil på online bilaution, så bilsalget gøres hurtigere, mere sikkert og til en god pris

Hvad er en online bilauktion? Kort fortalt:

 • En bilauktion er ganske enkelt en markedsplads for brugte biler. Bilauktion er en tidsbegrænset måde at sælge ens bil, så det går ofte hurtigt. Samtidig er der mange som byder på bilen, hvilket betyder, at man er sikker på en fair og god pris.

 • Hos Autodeal har vi valgt kun at lade professionelle forhandlere byde på din brugte bil – det har vi valgt for at skabe de bedste og mest sikre vilkår for dig som sælger. Og med forhandlere fra landet over, betyder det, at du vil kunne opnå et væsentligt hurtigere salg, end hvis du solgte den privat eller igennem en anden salgsportal.  Og sikret markedets bedste pris.

Sådan fungerer online bilauktion3 hurtige steps

 • Vi har gjort det nemt for dig at sælge din bil her på siden, og du kan hurtigt få sat din bil på auktion med følgende tre enkle trin:

Du opretter en annonce

Det indledende trin, før du kan sætte din bil på auktion, er at udfylde en annonce, hvori du tjekker al ekstraudstyr af, laver en god beskrivelse af bilen og ikke mindst indsætter nogle pæne billeder af din bil. Derefter sætter du en mindstepris på bilen.

Annoncen godkendes

Inden din bil bliver sat på auktion, skal vi godkende din annonce. På den måde sikrer vi os, at du har indtastet de rigtige oplysninger, således forhandlerne kan være sikre på, at de får den bil, som de byder på. Vi godkender annoncerne så hurtigt som muligt.

Bilen bliver solgt

Opnår du et salg på din bil, skal bilen blot overdrages til forhandleren, som står klar med betalingen til dig. Autodeal.dk formidler kontakten og har ikke noget med salget at gøre, ligeledes er vi en gratis service, såfremt du mod forventning ikke skulle få solgt bilen.

6 fordele ved at benytte en bilauktion Online bilauktion!

 • Med en bilauktion online som Autodeal.dk får du flere interesserede købere til at byde på din brugte bil. Dermed kan du være sikker på, at du får en højere pris på bilen, du vil sælge, end du måske ville, hvis du solgte den hos din lokale forhandler – ligeledes slipper du også for fremvisninger og at holde kalenderen åben for mulige købere.

 • Vi har herunder samlet 6 fordele ved at benytte en bilauktion som Autodeal.dk:

Bilauktion sikrer dig den bedste pris

Hos Autodeal.dk kan vi garantere, at du, igennem vores bilauktion, får nogle af de bedste priser på din bil. Vi har nemlig forhandlere fra hele landet, som opsøger vores auktioner for at finde gode, brugte biler. Og med flere seriøse bud på din bil, sikrer du dig dermed også en bedre pris.

Kun professionelle bilforhandlere

Vi vil gerne sikre gennemsigtighed, når du sælger din bil igennem vores bilauktion. Vi benytter derfor også kun professionelle forhandlere i Danmark. Dermed slipper du altså også for at skulle foretage fremvisninger og prøvekørsler til private gang på gang. Bilauktion er nemt og sikkert.

Solgt eller gratis

Hos Autodeal mener vi, at det skal være nemt for dig at sælge din brugte bil. Derfor har vi lavet det sådan, at det er gratis at sætte bilen til salg på vores bilauktion. Du betaler kun salær, hvis din bil opnår mindstepris og bliver solgt. Du kan læse mere om vores salær på www.autodeal.dk

Du bestemmer selv mindsteprisen

Vi vil gerne sikre os, at du får en fair pris for din brugte bil. Derfor kan du selvfølgelig også selv sætte din egen mindstepris for din bil. Det betyder, at du naturligvis kun sælger din bil til en pris, som du selv synes er fair. Vi hjælper altid vores kunder med råd og vejledning.

Råd og vejledning

Hos Autodeal gør vi dit bilsalg mere enkelt med vores bilauktion, men hvis du har behov for hjælp, står vi naturligvis klar i kundeservice og besvarer dine spørgsmål. Vi kan kontaktes på e-mail kontakt@autodeal.dk eller på tlf. 50 30 27 27. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Nemt og sikkert

Med en bilauktion online gør du dit bilsalg meget nemmere. Du slipper nemlig for at skulle stå for prøvekørsler og fremvisninger – du skal blot arrangere overdragelsen af bilen til køberen, når din bilauktion er overstået. Betaling foregår også altid via sikker straksoverførsel.

Tips til at finde den rette mindstepris Ellers sidder vi klar til at hjælpe!

Der er mange parametre, du skal tage højde for, når du skal prissætte din brugte bil – det er blandt andet hvor mange kilometer den har kørt, hvornår den sidst er blevet synet, og hvilke fejl og mangler den har.

Når du skal sætte en mindstepris, er det derfor vigtigt, at du sætter en pris, som du er tilfreds med, men som ikke er langt fra den gængse markedspris. Ellers kan du risikere ikke at få solgt din bil. Og husk på, det er trods alt blot en mindstepris, som forhandlerne gerne skulle byde over.

Hos Autodeal kan vi hjælpe dig med din bilvurdering, for med mange års erfaringer i bilbranchen har vi lært at vurdere bilerne, således begge parter opnår en fair pris på vores bilauktion. Læs mere om bilvurdering ved at klikke her.

 • Derfor skal du bruge Autodeal.dk til at sælge din brugte bil:
  • Vi er eksperter
  • Vi er upartiske
  • Vi sikrer dig en god og fair pris

Vil du vide mere om vores auktion, priser eller måske hvem der står bag?  Så tag et kig her.

Er du klar til at oprette bilen på auktion?

Populære bilmærker