1
Stamdata
2
Udstyr
3
Godkendelse
?
Hent information
?
Hent
*
*
*
*
*
*
*
Gem og fortsæt

2. Information og udstyr

Information om bilen

?
?
*
*
?
*
*
?
*
?

Bilens udstyr *

Defekter

Tilbage
Gem og fortsæt

5. Godkendelse

Dine informationer

Billeder

For at din bil kan komme på auktion, skal der uploades billeder. Hvis ikke du har billeder liggende lige nu, så kan du fint forsætte og eftersende billederne på et senere tidspunkt.

Mindstepris

Du kan vælge den mindstepris, som du ønsker at få for din bil. Pas på med at sætte den for højt, da det kan resultere i færre bud og en samlet lavere pris. Er du i tvivl om hvad prisen skal være, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede.

Afhentning eller levering?*

Vælg om du ønsker bilen afhentet på din adresseeller om du vil levere bilen til forhandleren. Man kan med fordel vælge begge leveringsformer.

Afhentning: Når du vælger afhentning, kommer forhandleren ud til dig for at hente bilen. Alternativt kan forhandleren vælge at bestille transport, så bilen bliver afhentet af en transportør. Uanset hvad vil bilen blive afhentet på din adresse.

Levering: Vælger du levering, skal du aflevere bilen til forhandleren inden for en bestemt radius, som du selv bestemmer. Det kan eksempelvis være, at du sætter en radius på 50km.

Vælger du begge muligheder, så øger du dine chancer for en bedre auktionspris!

*

Godkendelse

Når du har trykket "Send til godkendelse", skal du altså ikke selv aktivt gøre noget indtil din bil er solgt på auktion. Husk, at du kan følge din egen bil på auktion ved at logge ind på Autodeal.dk.

?

Hvis du ikke modtager en e-mail efter indsendt annonce, bedes du tjekke din spam e-mail mappe.

Tilbage
Send til godkendelse