Gem og fortsæt senere

1. Stamdata

Du kan indtaste bilens nummerplade, og herefter trykke ”hent informationer”. Systemet vil således hente mange af de relevante informationer. Resten udfyldes manuelt.
Hent information
Du kan indtaste bilens nummerplade, og herefter trykke ”hent informationer”. Systemet vil således hente mange af de relevante informationer. Resten udfyldes manuelt.
Hent
*
*
*
*
*
*
*

Gem og fortsæt

2. Information og udstyr

Information om bilen

Blev feltet ikke udfyldt automatisk via din nummerplade, og ved du ikke hvilken type din bil er? Frygt ej! Lad feltet stå tomt, så sørger vi for at få det udfyldt korrekt.
Blev feltet ikke udfyldt automatisk via din nummerplade, og ved du ikke hvor mange hestekræfter din bil har? Frygt ej! Lad feltet stå tomt, så sørger vi for at få det udfyldt korrekt.
*
*
*
* Du kan finde bilens sidste synsdato og kilometer ved sidste syn på trafikstyrelsens hjemmeside. Klik her.
Bilen er under 4 år. Ikke Synet.
*
*
Oplysninger om service og hvornår det sidst er blevet gjort, finder du sædvanligvis i servicebogen.
* Der er som udgangspunkt altid betalt afgift på dansk-indregistrerede biler, såfremt de ikke er leaset. Har du derfor en bil på danske nummerplader, som ikke er leaset, skal du vælge med afgift.
*
  • Er din bil med hvide nummerplader og ikke leaset, så er momsen altid betalt. Du kan derfor trygt vælge med moms.
  • Er din bil med gul/hvide nummerplader (papegøjeplader) og ikke leaset, så er momsen altid betalt. Du kan derfor trygt vælge med moms.
  • Er din bil med gule nummerplader, så er der som udgangspunkt ikke betalt moms på bilen. Der kan være tilfælde, hvor der er betalt moms på bilen.

Bilens udstyr *

{{ item.value }}

Tilbage Gem og fortsæt

3. Visuel ind- og udvendig stand

Du skal nu beskrive bilens stand og skader. Det ervigtigt for en god og troværdig handel. Her er 3 råd til at få beskrevet din bil bedst muligt.

Her er lige et par gode råd, så du opnår de bedste resultater.

  • Tjek bilen i dagslys, da det kan være svært at vurdere, når det er mørkt
  • Husk at buler i bilen skal tjekkes ift. radius og omkreds og ikke så meget ift. dybde
  • Stenslag forbindes ofte med forruden, men husk, de også kan forekomme i lakken, særligt på fronten

Indvendig stand

*
*
*

Kryds af hvilke fejl bilen har invendig

{{ item.value }}

Udvendig stand

Du kan her vælge de udvendige skader og skrammer, bilen måtte have. Du skal huske at være omhyggelig med at få alt med, således, at din bil er beskrevet så præcist som muligt.

Vælg først hvilket område du ønsker at specificere fejl på, og vælg derefter hvilken skade, der skal tilføjes. Gentag til bilen er fuldt beskrevet.

{{ currentState.lbl }}
{{ drop[1] }}
{{ s.lbl }}
{{ stateLabels[name] }}{{ options.state[name2][err] }}

Defekter

Tilbage Gem og fortsæt

4. Billeder

SLET
ROTER
FORSIDE
Klik her for at uploade billeder
Uploader...

For at din bil kan komme på auktion, skal der uploades billeder. Hvis ikke du har billeder liggende lige nu, så kan du fint forsætte og eftersende billederne på et senere tidspunkt.

Husk på, at det skal være gode, klare og skarpe billeder af bilen - hele vejen rundt. Delvis af: Front, bag, venstre side, højre side, forsæder, bagsæder og eventuelt også af instrumentbræt/rat.

Vi anbefaler også, at man tager billeder tæt på af de skrammer og skader, bilen måtte have.

Tilbage Gem og fortsæt

5. Godkendelse

Dine informationer

Vi støtter velgørenhed!

Sælges din bil på Autodeal.dk, så støtter vi op om et godt formål. Vi betaler, du bestemmer!

Mindstepris

Du kan vælge den mindstepris, som du ønsker at få for din bil. Pas på med at sætte den for højt, da det kan resultere i færre bud og en samlet lavere pris. Er du i tvivl om hvad prisen skal være, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede.

Afhentning eller levering?*

Vælg om du ønsker bilen afhentet på din adresseeller om du vil levere bilen til forhandleren. Man kan med fordel vælge begge leveringsformer.

Afhentning: Når du vælger afhentning, kommer forhandleren ud til dig for at hente bilen. Alternativt kan forhandleren vælge at bestille transport, så bilen bliver afhentet af en transportør. Uanset hvad vil bilen blive afhentet på din adresse.

Levering: Vælger du levering, skal du aflevere bilen til forhandleren inden for en bestemt radius, som du selv bestemmer. Det kan eksempelvis være, at du sætter en radius på 50km.

Vælger du begge muligheder, så øger du dine chancer for en bedre auktionspris!

Afhentning
Levering
*

Godkendelse

Når du har trykket "Send til godkendelse", skal du altså ikke selv aktivt gøre noget indtil din bil er solgt på auktion. Husk, at du kan følge din egen bil på auktion ved at logge ind på Autodeal.dk. Du er nu nået til sidste step, som er at godkende og indsende din bil. Nedenfor har vi listet den videre proces, så du er helt med på, hvordan det kommer til at forløbe.

Du modtager en bekræftelsesmail fra os, så snart du trykker ”send til godkendelse”. Det betyder, at vi har modtaget din henvendelse, og at den ligger til godkendelse inde ved vores kundeservice.

Vi tjekker din henvendelse igennem. Ofte ringer vi ud og løber formularen igennem med dig, så vi er helt sikre på, at alt er som det skal være.

Når din henvendelse er godkendt, sender vi dig en godkendelsesmail, hvori der kort står, at din bil nu er godkendt og, hvornår den går på auktion.

Når auktionen er slut vil du modtage en mail, hvor der står om bilen har opnået mindstepris eller ej – dvs. om bilen er blevet solgt.

Hvis du ikke modtager en e-mail efter indsendt annonce, bedes du tjekke din spam e-mail mappe.

Jeg kan hermed bekræfte at alle oplysningerne om bilen er sandfærdige.
Jeg bekræfter hermed at have læst og accepteret gældende forretningsbetingelser samt vores privatlivs- og cookiepolitik.

Tilbage Send til godkendelse

{{ error }}