Gem & forsæt senere

1. Stamdata

Hent information
Du kan indtaste bilens nummerplade, og herefter trykke ”hent informationer”. Systemet vil således hente mange af de relevante informationer. Resten udfyldes manuelt.
*
*
*
*
*
*
*
*

Gem og fortsæt

2. Information og udstyr

Bilens udstyr *

{{ item.value }}

Hjul

*
*

Ekstra sæt hjul

Information om bilen

*
*
*
*
Blev feltet ikke udfyldt automatisk via din nummerplade, og ved du ikke hvilken type din bil er? Frygt ej! Lad feltet stå tomt, så sørger vi for at få det udfyldt korrekt.
Blev feltet ikke udfyldt automatisk via din nummerplade, og ved du ikke hvor mange hestekræfter din bil har? Frygt ej! Lad feltet stå tomt, så sørger vi for at få det udfyldt korrekt.
*
*
*
* Du kan finde bilens sidste synsdato og kilometer ved sidste syn på trafikstyrelsens hjemmeside. Klik her.
Bilen er under 4 år. Ikke Synet.
*
Oplysninger om service og hvornår det sidst er blevet gjort, finder du sædvanligvis i servicebogen.
 • Mærkeværksteder kan eksempelvis være: Citroën, BMW, Toyota, Ford mv.
 • Frie værksteder kan eksempelvis være: Bilpartner, AutoMester mv.
 • Andet dækker over alle andre steder. Det kan eksempelvis være hvis du selv har udført service på bilen. Det kan eksempelvis være, hvis du selv har udført service på bilen. Det kunne også være, hvis du kender en mekaniker, som har hjulpet dig i sin fritid.
* Der er som udgangspunkt altid betalt afgift på dansk-indregistrerede biler, såfremt de ikke er leaset. Har du derfor en bil på danske nummerplader, som ikke er leaset, skal du vælge med afgift.
*
 • Er din bil med hvide nummerplader og ikke leaset, så er momsen altid betalt. Du kan derfor trygt vælge med moms.
 • Er din bil med gul/hvide nummerplader (papegøjeplader) og ikke leaset, så er momsen altid betalt. Du kan derfor trygt vælge med moms.
 • Er din bil med gule nummerplader, så er der som udgangspunkt ikke betalt moms på bilen. Der kan være tilfælde, hvor der er betalt moms på bilen.

Tilbage Gem og fortsæt

3. Visuel ind- og udvendig stand

Det er enormt vigtigt at tjekke sin bil for at opnå den bedste og mest troværdige handel. Hvis du ikke allerede har gjort det, så brug 5 minutter på at tjekke din bil igennem. Gem her, hvis du vil tage en pause, ellers fortsæt vejen mod en god handel!

Her er lige et par gode råd, så du opnår de bedste resultater.

 • Tjek bilen i dagslys, da det kan være svært at vurdere, når det er mørkt
 • Husk at buler i bilen skal tjekkes ift. radius og omkreds og ikke så meget ift. dybde
 • Stenslag forbindes ofte med forruden, men husk, de også kan forekomme i lakken, særligt på fronten
 • Husk at et billede siger mere end 1.000 ord. Beskriv skader i forhold til formularen, men husk også at billeder er en vigtigt at vedhæfte. Jo mere sikker du har gjort forhandleren f.eks. i form af billeder, des bedre en pris vil du også få

Indvendig stand

*
*
*

Kryds af hvilke fejl bilen har invendig

{{ item.value }}

Udvendig stand

Du kan her vælge de udvendige skader og skrammer, bilen måtte have. Du skal huske at være omhyggelig med at få alt med, således, at din bil er beskrevet så præcist som muligt.

Vælg først hvilket område du ønsker at specificere fejl på, og vælg derefter hvilken skade, der skal tilføjes. Gentag til bilen er fuldt beskrevet.

{{ currentState.lbl }}
{{ drop[1] }}
{{ s.lbl }}
{{ stateLabels[name] }}{{ options.state[name2][err] }}

Tilbage Gem og fortsæt

4. Defekter og vedligeholdelse

Elektriske defekter

{{ item.value }}

Mekaniske fejl

{{ item.value }}

Vedligeholdelse

*
*

Er nedenstående skiftet indenfor 30.000 km eller 2 antal år?

{{ item.value }}

Tilbage Gem og fortsæt

5. Billeder

SLET
ROTER
FORSIDE
Klik her for at uploade billeder
Uploader...

Husk, at det er obligatorisk, at der uploades billeder af bilen. Det skal være gode, klare og skarpe billeder af bilen - hele vejen rundt. Delvis af: Front, bag, venstre side, højre side, forsæder, bagsæder og eventuelt også af instrumentbræt/rat.

Du kan godt indsende bilen uden billeder, men bilen vil først blive lagt op til auktion, når der er tilføjet billeder.

Vi anbefaler også, at man tager billeder tæt på af de skrammer og skader, bilen måtte have.

Tilbage Gem og fortsæt

6. Godkendelse

Dine informationer

Vi støtter velgørenhed!

Sælges din bil på Autodeal.dk, så støtter vi op om et godt formål. Vi betaler, du bestemmer!

*

Mindstepris

Du skal vælge den mindstepris, som du ønsker at få for din bil. Pas på med at sætte den for højt, da det kan resultere i færre bud og en samlet lavere pris. Er du i tvivl om hvad prisen skal være, så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede.

*

Afhentning eller levering?

Du skal nu vælge, hvilken leveringsform du ønsker, såfremt din bil opnår mindstepris og bliver solgt på auktion. Afhentning eller Levering. I forlængelse af levering kan man vælge vores service ”Indlevering ved synshal”. Vi anbefaler, at man vælger Levering + Indlevering ved synshal, da det er vores erfaring, at det giver de bedste auktionspriser.

Afhentning: Når du vælger afhentning, kommer forhandleren ud til dig for at hente bilen. Vi anbefaler som udgangspunkt aldrig denne løsning, da det begrænser antallet af forhandlere, som vil være interesseret i bilen, hvilket vil betyde en lavere auktionspris.

Levering: Vælger du levering, skal du aflevere bilen til forhandleren inden for en bestemt radius, som du selv bestemmer. Det kan eksempelvis være, at du sætter en radius på 50km.

Levering + ”Indlevering ved synshal”: Vælger du denne kombination, har du først og fremmest valgt normal levering. Hertil har du godkendt, at du også gerne vil indlevere bilen til en af vores samarbejdende synshaller. Det betyder, at du i stedet for at aflevere bilen til forhandleren skal indlevere bilen til den valgte synshal. I løbet af 48 timer bliver bilen tjekket. Hvis alt er, som det skal være, bliver handlen godkendt, og køber overfører straks betaling for bilen.

Vi anbefaler, at man vælger ”Levering + Indlevering ved synshal”, da det er vores erfaring, at det giver de bedste auktionspriser

*
*
*

Godkendelse

Du er nu nået til sidste step, som er at godkende og indsende din bil. Nedenfor har vi listet den videre proces, så du er helt med på, hvordan det kommer til at forløbe.

 1. Du modtager en bekræftelsesmail fra os, så snart du trykker ”send til godkendelse”. Det betyder, at vi har modtaget din henvendelse, og at den ligger til godkendelse inde ved vores kundeservice.
 2. Vi tjekker din henvendelse igennem. Ofte ringer vi ud og løber formularen igennem med dig, så vi er helt sikre på, at alt er som det skal være.
 3. Når din henvendelse er godkendt, sender vi dig en godkendelsesmail, hvori der kort står, at din bil nu er godkendt og, hvornår den går på auktion.
 4. Når auktionen er slut vil du modtage en mail, hvor der står om bilen har opnået mindstepris eller ej – dvs. om bilen er blevet solgt.

Når du har trykket "Send til godkendelse", skal du altså ikke selv aktivt gøre noget indtil din bil er solgt på auktion. Husk, at du kan følge din egen bil på auktion ved at logge ind på Autodeal.dk.

Jeg kan hermed bekræfte at alle oplysningerne om bilen er sandfærdige.
Jeg bekræfter hermed at have læst og accepteret gældende forretningsbetingelser samt vores privatlivs- og cookiepolitik.

Tilbage Send til godkendelse

{{ error }}