Bilvurdering - gratis og professionelt

Hos Autodeal.dk hjælper vi dig altid med at få lavet en konkret vurdering af din bil, så du får mest muligt ud af dit bilsalg

Vurdér din bil på Autodeal.dk Bilvurdering af professionelle fagfolk

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

I løbet af blot 24 timer har vi lavet en vurdering af din bil, så du ved præcis hvad den er værd.

VI FINDER MARKEDETS BEDSTE PRIS

Via vores netværk vil vi finde løsningen, der giver dig den bedste pris for din bil. - Indkøb - bilauktion - kommissionsalg

Godkend og få betaling

Vælger du at godkende vores tilbud eller løsningsforslag , vil vi kontakte dig angående afhentning og betaling. Hvis vi mener det vi kan tilbyde dig er for lavt, vil vi hjælpe dig videre med salget, enten om det er bilauktion eller kommisionssalg.

UDFYLD FORMULAR
Vi vil herefter tilbyde dig den bedste løsning
for at opnå den højeste markedspris på din bil

Rico

Kan varmt andbefale autodeal God kundeservice til at svare på en henvendelse. Man føler sig tryk hele vejen og det virker seriøst.

✯ ✯ ✯ ✯ ✯
Sine

Professionelt firma som yder kanon service Autodel har været yders behjælpelige i mit bilsalg, de har en genial kundeservice og følger op på deres aftaler. Kan kun andbeaflde andre at bruge autodeal, hvis de gerne vil have deres bil solgt hurtigt til en god pris.

✯ ✯ ✯ ✯ ✯
Niels

Vil bestemt anbefale Autodela.dk Super god oplevelse, med stor professionel tilgang hvor alle oplysninger er gennemskuelige

✯ ✯ ✯ ✯ ✯
Morten

... Solgte min bil via Autodeal.dk Den endelige pris var fair. Ifm. overdragelse af bilen havde jeg igen god og service minded kommunikation med Michael fra Autodeal, som fulgte op på sagen indtil vi var i mål, og jeg havde pengene på min konto. De forstår at personlig service er vigtigt.

✯ ✯ ✯ ✯ ✯

Hvad er min bil værd?Korrekt vurdering af din bil

 • Når du skal sætte en mindstepris på din bil, er det særligt bilens alder, kørte kilometer og generelle stand, der afgør hvor højt du kan sætte prisen. Derudover kan det også være en god ide, at du holder et godt øje med, hvad andre biler af samme mærke og stand bliver solgt for. Dermed sikrer du dig, at du ikke går glip af en masse gode bud.
 • Skal du sælge din bil, men har aldrig foretaget en bilvurdering selv? Så hjælper vi dig med et par gode tips til at sætte prisen korrekt:  

Se hvad biler på nettet koster

Du kan gå på nettet og se på, hvad biler af samme mærke som din typisk bliver solgt for. Vær dog opmærksom på, at priserne her er ofte ligger højere, da det er hvad forhandleren sælger bilerne til. Og du kan derfor forvente en pris, som ligger 20-25 % under forhandlerprisen.

Ring til vores gratis kundeservice

Hvis du ønsker et mere sikkert og uvilligt valg, kan du naturligvis altid kontakte vores gratis kundeservice. Vi har mange års erfaring med bilvurderinger, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes på kontakt@autodeal.dk eller på 50 30 27 27.

Snak med din lokale forhandler

Et godt sted at starte er naturligvis ved at tage din bil med hen til din lokale forhandler. Dog skal du være opmærksom på, at forhandlere typisk vil give dig et lavere bud på din bil, da de ofte skal sælge bil videre til en anden forhandler, inden den sælges til en privat kunde

Tips til en bedre vurdering af brugt bil Dette kigger forhandlerne på

 • Hvis du gerne vil opnå en bedre salgspris på din bil, er der en række forskellige ting, som du skal være opmærksom på – det er blandt andet bilens generelle stand, alder, servicehistorik, fejl, mærke og model.

 • Vi har herunder samlet 6 tips til, hvordan du kan give din bil en bedre vurdering, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Bilens stand

Bilens stand er vigtig for at opretholde en høj gensalgsværdi. Og i forbindelse med en bilvurdering, vil forhandlerne typisk tjekke undervognen for rust – samt om der skal skiftes ud i reservedele. Ryger du ikke i bilen og sørger du for at holde kabinen pæn, kan du også sikre dig en bedre bilvurdering.

Fejl og mangler

Det er vigtigt, at du får kigget på bilens fejl og mangler, når din bil skal vurderes. Har bilen væsentlige fejl og mangler, kan det nemlig betyde udgifter til reparationer og eftersyn hos mekanikeren. Forhandlerne vil typisk se på bestemte fejl som kosmetiske og mekaniske skader.

Større reparationer

Har din bil oplevet større reparationer på eksempelvis motoren, gearkassen, kobling, tandrem eller turbo, vil det også have en positiv påvirkning på din bils gensalgsværdi. Det skyldes nemlig, at disse reparationer kommer med jævne mellemrum på alle slags biler.

Mærke og model

Bilens mærke og model har også noget at sige i forhold til din bilvurdering. Det skyldes ganske enkelt, at nogle bilmærker bare holder en bedre brugtvognsværdi. Har du eksempelvis en Skoda CityGo, så vil den typisk falde mere i værdi end en Toyota Aygo, selvom det næsten er den samme bil.

Bilens alder og km

Det er ikke nogen hemmelighed, at bilers værdi falder meget i det sekund, du sætter dig ind i den og kører fra forhandleren. Derfor har bilens alder også en væsentlig betydning for vurdering af bilen. Ligeledes er det også afgørende for bilens vurdering, hvor mange kilometer der er kørt i den.

Servicehistorik

Tjek gerne din bils servicehistorik, inden du skal vurdere din bil. Den har nemlig stor betydning for bilens vurdering, da det er bevis for vedligeholdelse, overholdelse af periodiske service og eventuelle reparationer. En udfyldt servicebog kan derfor ´betyde adskillige tusinde kroner i vurdering

Skal vi hjælpe dig med at vurdere din bil?

Hos Autodeal kan vi hjælpe dig med din bilvurdering, for med mange års erfaringer i bilbranchen har vi lært at vurdere bilerne, således begge parter opnår en fair pris på vores bilauktion. Klik her

 • Derfor skal du bruge Autodeal.dk til at prisfastsætte din brugte bil:

  • Vi er eksperter

  • Vi er upartiske 

  • Vi sikrer dig en god og fair vurdering

Vil du vide mere om vores auktion, priser eller måske hvem der står bag? Så tag et kig på vores forside ved at klikke her.

Er du klar til at oprette bilen på auktion?

 • Det er vigtigt, du har en ide om, hvor meget din bil er værd, hvis du gerne vil have en god pris for den. Når du sætter din bil til auktion på Autodeal, vil du modtage adskillige bud og vurderinger fra professionelle fagfolk.

 • Men for at sikre dig selv en god pris, er det vigtigt, at du kender til de forskellige parametre, som forhandlerne kigger på, når de skal købe bil. Herunder får du en række tips til at opnå en højere salgspris på din bil.

Populære bilmærker